Varmepumpe service priser varierer, men hos NovaSolar Service kan du altid finde Danmarks billigste serviceeftersyn. Vi tilbyder landsdækkende service af høj kvalitet udført af kompetente fagfolk, der ved, hvad de laver. Generelt går vores varmepumpe service priser fra kun 995 kr.

Hvad koster service på luft til luft-varmepumpe?

Vi tilbyder Danmarks billigste luft til vand varmepumpe service priser fra 1495 kr., hvor alle de lovpligtige servicepunkter er inkluderet. Der er altså mange penge at spare ved at vælge NovaSolar Service til at udføre dit eftersyn.

Hvad koster service på luft til vand-varmepumpe?

Du kan også få landets billigste luft til luft varmepumpe service priser fra kun 995 kr., så du ikke behøver gå og spinke og spare hele året, for at have råd til dit årlige lovpligtige serviceeftersyn af varmepumpen.

Danmarks billigste varmepumpe eftersyn – med prismatch!

Når det kommer til varmepumpe service priser, er vi stolte af at være Danmarks billigste, og vi giver dig endda prismatch, hvis du skulle finde det billigere et andet sted. Det eneste, du skal gøre, er at sende dit tilbud til os eller sende et link til konkurrentens kampagne. Vi matcher kun prisen på KMO- og VE-autoriserede håndværkere, der har givet et markedskonformt tilbud. Du kan se vores priser på henholdsvis luft-til-luft og luft-til-vand varmepumpe eftersyn på de forskellige sider.

*Vi tager forbehold for at vurdere tilbuddet.

Hvad er et varmepumpe eftersyn?

Et lovpligtigt eftersyn af varmepumper inkluderer både service på varmepumpens inde- og udedel. Vi kommer til dig, uanset hvor i landet du bor, og kontrollerer, at alt stadig kører, som det skal, og renser varmepumpen for at sikre, at den fungerer optimalt og energieffektivt. Når vi er færdige med eftersynet, får du en serviceblanket med dokumentation for de punkter, vi har været igennem.

Service af varmepumpens indedel inkluderer:

  • Kontrol af samlinger
  • Rengøring af kondensator/lameller
  • Rengøring af blæsehjul
  • Rengøring af kondensslange
  • Rengøring af filter og plastelementer

Service af varmepumpens udedel inkluderer:

  • Indvendig rengøring af varmepumpen
  • Eftersyn og evt. rengøring af propel
  • Børstning af aluminiumsribber
  • Serviceblanket der dokumenterer alle de trin vi har været igennem

Professionelle service på alle mærker varmepumper

Vi har ingen underleverandører eller andre fordyrende mellemled, hvilket er med til at sikre dig super service af kompetente fagfolk, der brænder for deres arbejde – men uden at du skal betale ekstra. Snarere tværtimod; vi har nemlig prismatch, så du altid kan være sikker på at finde den billigste varmepumpe service hos NovaSolar Service. Vi servicerer alle varmepumper uanset varmepumpe mærke, og vi er desuden Panasonic Pro Partner, så du kan trygt bestille et serviceeftersyn hos os. Priserne kan variere afhængigt af, hvilken varmepumpe du har.

Hvorfor er varmepumpeservice så vigtigt?

Der er flere gode grunde (ud over, at det er lovpligtigt) til at få efterset din varmepumpe. Hvis din varmepumpe ikke bliver serviceret, kan du risikere, at den kører ineffektivt, hvilket gør varmepumpen dyrere i drift. Hvis varmepumpen ikke kører effektivt, arbejder den hårdere, end den behøver, hvilket er med til at forkorte varmepumpens levetid.

Du kan læse meget mere om, hvorfor det er så vigtigt at få sin varmepumpe serviceret regelmæssigt her.

Bliv ringet op i dag eller i morgen

Uanset hvilket mærke og hvilken type varmepumpe du har, kan vi give dig markedets billigste varmepumpe eftersyn. Du kan ringe til os og bestille et eftersyn, eller du kan indtaste dit navn og telefonnummer og blive ringet op, når det passer dig bedst, så vi kan booke en tid, hvor vi kan komme og udføre service på din varmepumpe.

Slip bekymringerne med en NovaSolar varmepumpe serviceaftale

Hvis du har en serviceaftale ved os, sørger vi for at ringe dig op næste gang, det er tid til det årlige serviceeftersyn af din varmepumpe, så du behøver ikke selv forsøge at huske, hvornår det blev gjort sidst, eller hvornår det skal gøres igen. Vi udfører service på alle mærker, og hvis vi selv skal sige det, er vi rigtig gode til det.

Der er ingen bindingsperiode på serviceaftaler hos os, så du kan når som helst opsige din aftale hos os – ikke at vi nogensinde vil give dig grund til at ønske det.