Varmepumpeservice er kommet på dagsorden i Danmark, efter mange danskere allerede har skiftet deres tidligere opvarmningskilder ud med varmepumper. Er du en af de mange, der nu leder efter en professionel varmepumpeservice udbyder? – Så er du kommet til de helt rette.

NovaSolar Service tilbyder nemlig faste priser på landsdækkende varmepumpeservice, hvor vi kommer ud og laver det lovpligtige serviceeftersyn på din varmepumpe. For mange af vores kunder, er det både for at opretholde garantien samt at tjekke at varmepumpen yder det den skal.

NovaSolar er KMO-autoriseret virksomhed, hvilket betyder at selvom du har købt og fået installeret varmepumpen af anden virksomhed, så kan vi godt lave varmepumpeservicen uden problemer. Hvis vi opdager at den ikke yder som den skal, kan du herefter kontakte din leverandør for at reparere fejlen. Laver vi derimod varmepumpeservice ved en kunde, som vi selv har monteret varmepumpen for, står vi selv for at reparere fejl inden for garantien.

Alle mærker er gældende for vores varmepumpeservice – også dem vi ikke selv forhandler. Vores servicepersonale laver hver især over 40 varmepumpeservice om ugen, og de har derfor rigeligt af erfaring i bagagen, til at kunne tjekke din varmepumpe.

Der er mange varmepumper i Danmark, der ifølge lovgivning, kræver et årligt varmepumpeservice. Det er fordi varmepumperne indeholder over 1 kg kølemiddel. Dette kølemiddel er meget forurenende, hvis det løber ud i naturen. Det er blandt andet derfor det er vigtigt med et varmepumpeservice, hvor varmepumpen bliver tilset.

Luft til luft varmepumpeservice

Har du én eller flere luft til luft varmepumper, der trænger til et varmepumpeservice, kan vi komme forbi næste gang vi er i området. Vi har flere ansatte, der kun laver service ved de mange kunder, som vi allerede har.

Du forvente følgende, når vi foretager et varmepumpeservice af luft til luft varmepumper.
✓ Generel gennemgang af varmepumpe
✓ kontrol af samlinger og tæthedskontrol
✓ kontrol af udblæsningstemperatur
✓ kontrol af køl, rensning af filtre, antibakteriel behandling.

Vi udfører desuden varmepumpeservice på alle mærker og modeller – også dem vi ikke selv forhandler.

Klik her for at bestille tid til luft til luft varmepumpeservice

Luft til vand varmepumpeservice

Vil du gerne sikre dig at din luft til vand varmepumpe er i gode hænder? Lad os stå for det årlige varmepumpeservice, så du er sikker på varmepumpen fungere optimalt. NovaSolar tilbyder service af din luft til vand varmepumpe, hvor du kan forvente følgende:

✓ Generel gennemgang af varmepumpe
✓ Kontrol og eventuel regulering af; klimastyring
✓ Ekspansionsbeholder (såfremt afspærringsventil er monteret)
✓ Anlægstryk på varmeanlæg
✓ Snavssamler på varmeanlæg
✓ Tjek kompressor og tilslutninger
✓ Rensning af fordamper samt justeringer
✓ Evt. udskiftning af luftfiltre.

Klik her for at bestille tid til luft til vand varmepumpeservice